Årsmøte og fagseminar

6. juni 2018 i Bjørvika Konferansesenter.

Årsmøte og fagseminar

LCC forum - årsmøte 2018
LCC forum gjennomfører sitt årsmøte 6. juni 2018 i Bjørvika Konferansesenter kl 10.00. Vi oppfordrer alle medlemmer av LCC forum til å delta. Årsmøte gjennomføres i forkant av årets fagseminar, se sak under.

Ønsker du kun å delta på årsmøte, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være sendt styret senest 1 måned før årsmøtet. Disse kan sendes pr e-post til forumet på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Formell innkalling til årsmøtet vil bli sendes ut til medlemmer skriftlig ca 16. mai. 

LCC fagseminar 2018
Årets fagseminar har fått tittelen LCC – for optimalisering av drift. Vi kommer til å ta opp hvorfor LCC er viktig men vanskelig i en anbudskonkurranse, hva som er viktige drivere for driftskostnader og hvordan komme frem til riktige nøkkeltall. Sist men ikke minst skal vi ha en befaring av Den Norske Opera og Ballett i Bjørvika. Kvelden avsluttes med en festmiddag i Operaen. Detaljene i programmet er ennå ikke helt klar, men vil bli lagt ut fortløpende på vår hjemmeside www.lccforum.no og på påmeldingssiden for seminaret.

 

DenNorskeOperaOgBallett