Ung i NBEF

Ung i NBEF ble startet 25.09.2018 og er en nettverksgruppe som består av noen av studentmedlemmene i NBEF. Nettverket er også åpent for unge arbeidstakere i NBEFs medlemsbedrifter. Nettverket har fokus på eiendomsutvikling og Facility Management.

Målet med nettverket er å bygge en bro mellom studentene og bedriftene og slik bidra til karriereplanlegging og nettverksbygging. Ønsket er å skape en «oppgavebank» eller oversikt over praktikantordninger/internships hos de ulike bedriftene. Det er vanskelig for studentene å vite hvor de skal henvende seg for å få bistand til oppgaver, og de ønsker også en arena for å utveksle ideer til masteroppgaver og andre oppgaver.

Er du student eller ung arbeidstaker og ønsker å komme i kontakt med Ung i NBEF? Send en e-post til NBEFs administrasjonsleder Siri Ulvin, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å melde deg inn som studentmedlem og bli satt i kontakt med nettverket.

Pris studentmedlemskap f.o.m. 2019: 250 kroner pr. år.

Representerer du en NBEF-medlemsbedrift eller ønsker å bli det for blant annet å komme i kontakt med Ung i NBEF, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pris bedriftsmedlemskap f.o.m. 2019: 8850 kroner pr. år.

 

NBEFung