FM-konferansen 2019: Digitalisering, arbeidsplasskonsepter og bærekraftig FM – tre sider av samme sak

15. oktober på Scandic St. Olavs plass, Oslo

FM-konferansen 2019: Digitalisering, arbeidsplasskonsepter og bærekraftig FM – tre sider av samme sak

Digitalisering, arbeidsplasskonsepter og bærekraftig FM - tre sider av samme sak.

Teknologien endrer seg, og arbeidsmønsteret endrer seg som følge av dette. Vi er mer mobile, vi samhandler hyppigere med flere og vi er ikke avhengig av et fast sted å jobbe fra.

Dette endrer behovet for hvordan arbeidsplassene våre bør være. Vi har behov for mer variasjon og vi har ikke behov for en fast arbeidsplass som for det meste ville ha blitt stående tom.
Dagens faste arbeidsplass er arealkrevende. Ved å gi slipp på den faste arbeidsplassen, kan vi heller legge til rette for flere ulike løsninger som vi kan å velge mellom, og det med lavere arealbruk.

Dette er samtidig et godt bidrag til miljøet. 40 % av verdens CO2-produksjon kommer fra bygg, mindre areal gir mindre utslipp. Denne sammenhengen er tema for årets FM-konferanse.

MER INFORMASJON, PROGRAM OG PÅMELDING

 

PARALLELLE FOREDRAG: Vi har parallelle foredrag i tre konferansesaler, og du står fritt til å bevege deg fritt mellom foredragene. For å få en indikasjon på interessen, ønsker vi at du angir hvilken delkonferanse du er mest interessert i. Dette gjøres ved påmelding.

UTSTILLERPLASS: 1x2 m: kr 9500,- + MVA. 1 deltaker inkludert i prisen. Konferansepakke (lunsj/bevertning) kommer i tillegg. Øvrige deltakere på stand får rabattert deltakeravgift: 20% rabatt per person.

OBS begrenset antall plasser. Er du utstiller og ønsker plass, kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

VOLUMRABATT: Er det flere i din bedrift som vil melde seg på?Dersom du melder på flere personer fra samme bedrift til samme arrangement og personene har samme bedriftsadresse, vil hver femte person få gratis konferansepris. Eventuelle tillegg (bevertning) faktureres.