Ny bok om profesjonelt renhold

Fagbokforlaget har utgitt ei ny bok om profesjonelt renhold.

Ny bok om profesjonelt renhold

Fagbokforlaget har utgitt ei ny bok om profesjonelt renhold. Den heter  "Renholdsoperatøren – kort og god om renhold" og er skrevet av Ellen Nygard, universitetslektor på Handelshøyskolen ved OsloMet og fagansvarlig for studietilbudet i Facility Management.

Boka bygger på den nye Læreplan i renholdsoperatørfaget som trådte i kraft i fjor høst. Beskrivelsen av fagutøvelsen er strukturert rundt følgende spørsmål:

  • Hva skal gjøres rent, og til hvilken kvalitet?
  • Hvilke materialer gjør vi rene?
  • Hvorfor gjør vi rent?

Det er også planlagt en nettressurs til boka. Den vil gjøre at leser kan gå mer i dybden på disse nøkkelspørsmålene, men også om samarbeid, kommunikasjon og digitale ressurser, om forebygging av helseskader og ulykker og om bærekraft og miljø.

Boka kan kjøpes fra Akademika-bokhandelen på OsloMet-campusen i Pilestredet, i tillegg direkte fra forlaget: BESTILL HER

Ønsker du et godt tilbud på «Renholdsoperatøren», ta kontakt med salgskonsulent Flemming Spilde Thorsen i Fagbokforlaget: Tlf. 958 50 823 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Renholdsoperatøren

 

 

Norges bygg-og eiendomsforening
Tlf: 67 52 60 10
Postadresse: Postboks 73, 1325 Lysaker
Besøksadresse: Fornebuveien 37, 1366 Lysaker
E-post: post(a)nbef.no
 
Organisasjonsnummer: 983 770 843