Ung i NBEF i møte med NBEF-styret

Målet er brobygging mellom studenter og NBEF-bedrifter som har masteroppgavetemaer og praktikantordninger.

Ung i NBEF i møte med NBEF-styret

Marte Skjerve Finstad og Daniella Leon Axelsson, studentrepresentanter for den nystartede gruppen "Ung i NBEF", møtte 28.11.2018 styret i NBEF. Studentene orienterte om deres tanker og forventninger. Målet er å bygge en bro mellom studentene og bedriftene. Det krever tid og noe ressurser. Ønsket er å skape en «oppgavebank» eller oversikt over praktikantordninger/internships hos de ulike bedriftene. Det er vanskelig for studentene å vite hvor de skal henvende seg for å få bistand til oppgaver, og de ønsker også en arena for å utveksle ideer til masteroppgaver og andre oppgaver.

Det planlegges et møte mellom studenter og Statsbygg på nyåret 2019.

Er du ung student eller arbeidstaker og ønsker å bli med i gruppen Ung i NBEF, ta kontakt med NBEF på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og meld deg inn som studentmedlem.

Pris studentmedlemskap f.o.m. 2019: 250 kr.

Representerer du en NBEF-medlemsbedrift eller ønsker å bli det for blant annet å komme i kontakt med Ung i NBEF, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pris bedriftsmedlemskap f.o.m. 2019: 8850 kr.

Les mer om medlemsfordeler