– Forvaltning, drift og vedlikehold

7. mars 2024 kl. 09.00-15.30

Bruken av kunstig intelligens (AI) i eiendomsbransjen, spesielt innenfor forvaltning, drift og vedlikehold, representerer en betydelig innovasjon som kan føre til mer effektive, kostnadseffektive og smartere måter å håndtere eiendommer på.

Bli med oss på en spennende fagdag hvor Torgeir Waterhouse fra Otte AS vil være konferansier, mens leder av Høyres Digitaliseringsutvalg, Linda Hofstad Helleland vil holde et innlegg, samt mange andre spennende gjester. Alle vil ha fokus på bruk og utnyttelse av AI i Eiendomsbransjen.

Konferansen vil forkusere på hvordan kunstig intelligens kan revolusjonere forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer. Temaene er enda ikke 100% skreddersydd, men konferansen vil fokusere på hvilke muligheter som allerede finnes i dag med eksempler fra foredragsholdere, men også på hvordan man ser for seg fremtiden innen forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer med bruk av AI.

Målgruppe

  • Drifts – og Eiendomsselskaper
  • Forvaltningsbedrifter
  • Kommuner og Fylkeskommuner
  • Universiteter

Relaterte artikler

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

les mer
Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer