– Forvaltning, drift og vedlikehold

7. mars 2024 kl. 09.00-15.30

Bruken av kunstig intelligens (AI) i eiendomsbransjen, spesielt innenfor forvaltning, drift og vedlikehold, representerer en betydelig innovasjon som kan føre til mer effektive, kostnadseffektive og smartere måter å håndtere eiendommer på.

Bli med oss på en spennende fagdag hvor Torgeir Waterhouse fra Otte AS vil være konferansier, mens leder av Høyres Digitaliseringsutvalg, Linda Hofstad Helleland vil holde et innlegg, samt mange andre spennende gjester. Alle vil ha fokus på bruk og utnyttelse av AI i Eiendomsbransjen.

Konferansen vil forkusere på hvordan kunstig intelligens kan revolusjonere forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer. Temaene er enda ikke 100% skreddersydd, men konferansen vil fokusere på hvilke muligheter som allerede finnes i dag med eksempler fra foredragsholdere, men også på hvordan man ser for seg fremtiden innen forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer med bruk av AI.

Målgruppe

  • Drifts – og Eiendomsselskaper
  • Forvaltningsbedrifter
  • Kommuner og Fylkeskommuner
  • Universiteter

Relaterte artikler

FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

Konferanse - Facility Management FM-konferansen er en årlig møteplass for private og offentlige eiere, forvaltere og driftere og deg som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene. Facility Management er en viktig del av virksomheten for at...

les mer
Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Velkommen til Norges bygg- og eiendomsforenings årskonferanse 17. april på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo! Konferansens hovedtema er: Stat og kommuners roller i by- og tettstedsutviklingen - motsetninger eller samarbeid På årskonferansen får du muligheten til å både...

les mer