22. mars kl. 9-13 på Radisson Blue Hotel Plaza.

Velkommen til  et praktisk kurs om implementering av åpenhetsloven!

Du vil lære om lovens formål, lovens oppbygging og lovkravene som skal etterleves i din virksomhet.
Målet med kurset er å gjøre deg i stand til å begynne med implementeringsarbeidet ved hjelp av ny, spesifikk kunnskap og nye, effektive verktøy.

Ikke omfattet av åpenhetsloven, sier du? Ikke direkte, kanskje, men det kan fort stilles krav til din virksomhet også? En av kundene dine eller et framoverlent styre, kan stille krav til gjennomføring av aktsomhetsvurderinger og rapportering på funn og tiltak i tråd med lovens krav. Vi ser også at flere bedrifter som ikke er omfattet av loven, gjennomfører lovens plikter for å forberede egen virksomhet til enda strengere reguleringer på bærekraftsområdet. Det er virkelig ikke noe å vente på!

Du vil lære om lovens formål, lovens oppbygging og lovkravene som skal etterleves i din virksomhet.

Gjennom kursets tre forelesningstimer, skal vi fortelle om hvordan du med relativt enkle midler kan gjennomføre loven i egen virksomhet og dermed oppnå bedre kontroll på risiko knyttet til uanstendige arbeidsforhold, økt attraktivitet og forsterket konkurransekraft.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Tavler AS.

Relaterte artikler

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

les mer
Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer