22. mars kl. 9-13 på Radisson Blue Hotel Plaza.

Velkommen til  et praktisk kurs om implementering av åpenhetsloven!

Du vil lære om lovens formål, lovens oppbygging og lovkravene som skal etterleves i din virksomhet.
Målet med kurset er å gjøre deg i stand til å begynne med implementeringsarbeidet ved hjelp av ny, spesifikk kunnskap og nye, effektive verktøy.

Ikke omfattet av åpenhetsloven, sier du? Ikke direkte, kanskje, men det kan fort stilles krav til din virksomhet også? En av kundene dine eller et framoverlent styre, kan stille krav til gjennomføring av aktsomhetsvurderinger og rapportering på funn og tiltak i tråd med lovens krav. Vi ser også at flere bedrifter som ikke er omfattet av loven, gjennomfører lovens plikter for å forberede egen virksomhet til enda strengere reguleringer på bærekraftsområdet. Det er virkelig ikke noe å vente på!

Du vil lære om lovens formål, lovens oppbygging og lovkravene som skal etterleves i din virksomhet.

Gjennom kursets tre forelesningstimer, skal vi fortelle om hvordan du med relativt enkle midler kan gjennomføre loven i egen virksomhet og dermed oppnå bedre kontroll på risiko knyttet til uanstendige arbeidsforhold, økt attraktivitet og forsterket konkurransekraft.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Tavler AS.

Relaterte artikler

FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

Konferanse - Facility Management FM-konferansen er en årlig møteplass for private og offentlige eiere, forvaltere og driftere og deg som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene. Facility Management er en viktig del av virksomheten for at...

les mer
Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Velkommen til Norges bygg- og eiendomsforenings årskonferanse 17. april på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo! Konferansens hovedtema er: Stat og kommuners roller i by- og tettstedsutviklingen - motsetninger eller samarbeid På årskonferansen får du muligheten til å både...

les mer