Digitalt kurs.

Er du involvert i handel med fast eiendom? Da bør du holde deg oppdatert på de nye reglene!

Du får innføring i lov om endringer i avhendingslova (tryggere bolighandel) og forskrift til avhendingslova angående utarbeidelse av tilstandsrapport. Vi gir deg de nødvendige verktøyene for å navigere i denne komplekse juridiske verdenen.

Kurset passer for eiendomsmeglere, takstmenn, advokater, arkitekter eller andre profesjonelle aktører i markedet.

Kurset er godkjent av Finanstilsynet som etterutdanning for eiendomsmeglere, jf. eiendomsmeglings-forskriften § 4-10 tredje ledd. Kurset gis godkjenning med inntil 4 timer og 45 minutter (4,45 poeng).

Lov om avhending av fast eiendom har vært undergitt en langvarig revisjonsprosess som munnet ut i en endringslov den 7. juni 2019. Reglene som ble vedtatt i denne loven trådte i kraft 1. januar 2022. Samtidig er det gitt en særskilt forskrift som skal legge grunnlaget for utarbeidelse av tilstandsrapporter, jf FOR 2021-06-08-1850.

  Relaterte artikler

  Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

  Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

  Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

  les mer
  Kurs: Håndtering av farlig avfall

  Kurs: Håndtering av farlig avfall

  Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

  les mer