Digitalt kurs.

Er du involvert i handel med fast eiendom? Da bør du holde deg oppdatert på de nye reglene!

Du får innføring i lov om endringer i avhendingslova (tryggere bolighandel) og forskrift til avhendingslova angående utarbeidelse av tilstandsrapport. Vi gir deg de nødvendige verktøyene for å navigere i denne komplekse juridiske verdenen.

Kurset passer for eiendomsmeglere, takstmenn, advokater, arkitekter eller andre profesjonelle aktører i markedet.

Kurset er godkjent av Finanstilsynet som etterutdanning for eiendomsmeglere, jf. eiendomsmeglings-forskriften § 4-10 tredje ledd. Kurset gis godkjenning med inntil 4 timer og 45 minutter (4,45 poeng).

Lov om avhending av fast eiendom har vært undergitt en langvarig revisjonsprosess som munnet ut i en endringslov den 7. juni 2019. Reglene som ble vedtatt i denne loven trådte i kraft 1. januar 2022. Samtidig er det gitt en særskilt forskrift som skal legge grunnlaget for utarbeidelse av tilstandsrapporter, jf FOR 2021-06-08-1850.

  Relaterte artikler

  FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

  FM-konferansen 2024, 17. oktober i Oslo sentrum

  Konferanse - Facility Management FM-konferansen er en årlig møteplass for private og offentlige eiere, forvaltere og driftere og deg som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene. Facility Management er en viktig del av virksomheten for at...

  les mer
  Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

  Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

  Velkommen til Norges bygg- og eiendomsforenings årskonferanse 17. april på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo! Konferansens hovedtema er: Stat og kommuners roller i by- og tettstedsutviklingen - motsetninger eller samarbeid På årskonferansen får du muligheten til å både...

  les mer