Velkommen til  1-times gratis webinar om åpenhetsloven 6. desember kl. 8.30-9.30!

Ikke omfattet av åpenhetsloven sier du? Kanskje ikke direkte, men det kan stilles krav til din virksomhet også! Det kan for eksempel være kunder vil stille krav til at dere skal gjennomføre aktsomhetsvurderinger, rapportere på resultater og følge opp funn.

Åpenhetsloven stiller blant annet krav til aktsomhetsvurderinger og pålegger virksomheter informasjonsplikt. Vi ser fram til å fortelle dere litt mer om hvordan.

I webinaret skal vi fortelle om hvordan dere kan gjennomføre loven i egen virksomhet, og dermed oppnå økt anstendighet og økt konkurransekraft i kampen om kunder og nye, dyktige medarbeidere.

Dette lærer du:

  • Hva loven krever
  • Hvordan dere går i gang med å forankre ansvarlighet i retningslinjene deres
  • Hvordan dere gjennomfører såkalte aktsomhetsvurderinger
  • Hvordan dere følger opp vurderingene
  • Hvordan dere kan redegjøre for- og rapportere på funn og tiltak for gjenoppretting av eventuelle negative konsekvenser knyttet til grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold

Konkurransefortrinn

Systematisk og gjentakende gjennomføring av åpenhetsloven, vil redusere usikkerhet knyttet til om dere direkte eller indirekte bidrar til brudd på grunnleggende menneskerettigheter og/eller uanstendige arbeidsforhold. Det er en fin ting i seg selv, og gjør dere en ordentlig god jobb. så lover vi dere at det vil gi solide konkurransefortrinn i den verden vi nå beveger oss inn i!

Webinaret gjennomføres i samarbeid med Tavler AS.

Relaterte artikler

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

les mer