23. mai i Oslo sentrum kl. 09.00-16.00

De to nye standardene representerer en gjennomgripende revisjon og modernisering av de eldre reglene på dette området.

Foreleser Lasse Simonsen har vært leder av komiteen som har utarbeidet de to nye standardene for kjøp av byggevarer og tilvirkede produkter.

Er du involvert i kjøp og salg av byggevarer og tilvirkede produkter?
Da må du få med deg dette kurset som gir deg kunnskapen du trenger for innføring i avtaleinngåelse, grunnelementene i salgsprosessen, kjøpers plikter, samt forsinkelse, mangler og endringer.

Ved å utgi to standarder har man kunnet rendyrke de to ulike anskaffelsessituasjonene man står overfor. NS 8411 regulerer kjøp av hyllevarer, mens NS 8412 omfatter kjøp av spesialtilvirkede produkter for kjøpers formål. Kursets formål er for det første å gi en oversikt over de to regelverkene, og for det andre å gå dypere ned i enkelttemaer som i praksis har vist seg å danne grobunn for konflikter.

Relaterte artikler

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

les mer
Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer