Velkommen til gratis digitalt frokostmøte 27. oktober kl. 08.15-09.00!

Det er gjort anskaffelser for over 35 mrd kr med Best Value Procurement / Best Value Approach innen bygg og anlegg i Norge.

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring anbefaler metoden når de bistår offentlige oppdragsgivere og har publisert veiledninger om temaet på anskaffelser.no. Det er en internasjonalt anerkjent metode som gir besparelser, raskere anskaffelser, hindrer konflikter og skaper mer verdi for begge parter.

Ari Soilammi og RIF har hatt en sentral rolle i innføringen av BVP i Norge siden starten i 2013, og gir en innføring i denne metoden som kjennetegnes ved at den setter ekspertleverandørene i førersetet – og som beviselig har gitt meget gode resultater. Innlegget er todelt og omhandler både BVA (Approach) og BVP (Procurement).

Gratis for alle interesserte, men påmelding nødvendig

Relaterte artikler

Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Norges bygg- og eiendomskonferanse 2024

Velkommen til Norges bygg- og eiendomsforenings årskonferanse 17. april på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo! Konferansens hovedtema er: Stat og kommuners roller i by- og tettstedsutviklingen - motsetninger eller samarbeid På årskonferansen får du muligheten til å både...

les mer