Velkommen til gratis digitalt frokostmøte 27. oktober kl. 08.15-09.00!

Det er gjort anskaffelser for over 35 mrd kr med Best Value Procurement / Best Value Approach innen bygg og anlegg i Norge.

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring anbefaler metoden når de bistår offentlige oppdragsgivere og har publisert veiledninger om temaet på anskaffelser.no. Det er en internasjonalt anerkjent metode som gir besparelser, raskere anskaffelser, hindrer konflikter og skaper mer verdi for begge parter.

Ari Soilammi og RIF har hatt en sentral rolle i innføringen av BVP i Norge siden starten i 2013, og gir en innføring i denne metoden som kjennetegnes ved at den setter ekspertleverandørene i førersetet – og som beviselig har gitt meget gode resultater. Innlegget er todelt og omhandler både BVA (Approach) og BVP (Procurement).

Gratis for alle interesserte, men påmelding nødvendig

Relaterte artikler

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Konferanse: Strategisk eiendomsledelse

Velkommen til den årlige konferansen 16. april 2024 i Oslo sentrum! Erfarne folk gir deg innsikt i hva som skjer i bransjen! SE DET SPENNENDE PROGRAMMET HER! Hvordan skal vi utvikle eiendommene med stadig endringer i rammevilkår, som klima, teknologisk innvirkning med...

les mer
Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurs: Håndtering av farlig avfall

Kurset lærer deg alt du trenger å vite om hvordan farlig avfall skal sorteres, lagres og transporteres. Kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Gjenvinning. Du vil få økt bevissthet og kunnskap om: Gjeldende lover og forskrifter Hvordan minimere risikoen for ulykker,...

les mer