Velkommen til gratis digitalt frokostmøte 27. oktober kl. 08.15-09.00!

Det er gjort anskaffelser for over 35 mrd kr med Best Value Procurement / Best Value Approach innen bygg og anlegg i Norge.

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring anbefaler metoden når de bistår offentlige oppdragsgivere og har publisert veiledninger om temaet på anskaffelser.no. Det er en internasjonalt anerkjent metode som gir besparelser, raskere anskaffelser, hindrer konflikter og skaper mer verdi for begge parter.

Ari Soilammi og RIF har hatt en sentral rolle i innføringen av BVP i Norge siden starten i 2013, og gir en innføring i denne metoden som kjennetegnes ved at den setter ekspertleverandørene i førersetet – og som beviselig har gitt meget gode resultater. Innlegget er todelt og omhandler både BVA (Approach) og BVP (Procurement).

Gratis for alle interesserte, men påmelding nødvendig

Relaterte artikler

FM-konferansen 2023, 19. oktober i Ingeniørenes Hus, Oslo

FM-konferansen 2023, 19. oktober i Ingeniørenes Hus, Oslo

Facility Management Areal- og ressursoptimalisering for en bærekraftig framtid Vi tar pulsen på bransjen og gir deg faglig utvikling, markedsinnsikt og en møteplass for å treffe bransjekollegaer! Opplever du at din virksomhet har et potensiale for bedre utnyttelse av...

les mer